Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Privat Petráš

Adres obiektu Tatranská 313/13, 03105 Liptowski Mikulasz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.7
Wyposażenie 4.7
Czystość 3.7
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Katarzyna
Dodano: 2018-07-25
Pobyt od: 2018-07-13 do 2018-07-17 IP: xx.47.48.92
 
 
    

mile spokojne miejsce idealne na wyciszenie blisko natury jedyny minus dosyc glosne pociagi niedaleko przejezdzajace ale to subiektywne odczucie.ogolnie miejsce godne polecenia


 
 

Ewelina
Dodano: 2013-09-01
Pobyt od: 2013-08-21 do 2013-08-23
 
 
    

Bardzo mili właściciele i piękna okolica. Pokoje przytulne. Za domem ogród, a przed nim parking. W domu działa Wifi, co było miłą niespodzianką (nie ma o tym słowa w opisie). Na piętrze ogólnodostępna łazienko-kuchnia (dostępne sztućce, garnki, patelnia, korkociąg...) i oddzielne WC. Największy plus za siatki w oknach, które były w każdym pomieszczeniu. Uratowało nas to przed komarami i mogliśmy bez problemu siedzieć wieczorem przy otwartym oknie:)


 
 

Justyna
Dodano: 2013-02-17
Pobyt od: 2013-02-09 do 2013-02-16
 
 
   

Bardzo mili właściciele domku. Starsze małżeństwo, które wynajmuje po prostu pokoje u siebie w domu. Domek starszego typu, pałac to to nie jest, ale czysto, schludnie i cicho. Jeżeli ktoś nie oczekuje marmurów, to jest to strzał w dziesiątkę! Tanio, blisko do skibusa - ok.100m, w pokoju lodówka i czajnik. Jedyny minus to aneks kuchenny w łazience i łazienka w aneksie kuchennym. Mnie to nie przeszkadzało, ale może komuś. Ciepła woda była zawsze, łóżko wygodne, kaloryfery grzały. Polecam jak najbardziej wszystkim, którzy się jeszcze zastanawiają.


 
Magda i Darek
Dodano: 2012-04-10
Pobyt od: 2012-01-06 do 2012-01-08
 

Bardzo fajny domek i przytulne cieplutkie pokoje. Właściciel bardzo miły. Polecamy


 
Lukasz i Magda
Dodano: 2011-06-04
Pobyt od: 2011-06-01 do 2011-06-03
 

Mily pobyt i sympatyczni wlasciciele. dziekujemy


 
Aneta i Paweł
Dodano: 2008-10-07
 

Byliśmy tutaj i serdecznie dziekujemy za gościnę. Miła atmosfera, miły pobyt, fajne warunki. Polecamy :)


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Liptowski Mikulasz w przewodniku

Morze atrakcji w Tatralandii

Morze atrakcji w Tatralandii

Do niedawna urlop górach wiązał się jedynie z pieszymi wędrówkami. Dziś całe morze wodnych zabaw w sercu Tatr proponuje Aquapark Tatralandia.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie